Dax igen!

Denna dag va mindre bra men alla kan ju inte vara super bra heller. Ibland blir man trött på livet och idag är just en sån dag.
Fast även en dag som denna så känner jag att jag tänker verklgien inte ge upp. Jag ska finnas där.

Träningsvärk har ajg och det är skönt:) fast borde ha lite mer värk i magen så nästa gång får jag väl köra ännu hårdare.

Ska kolla en lägenhet imorrn. Känns jobbigt att behöva gå upp tidigt för det men måste ju ändå träna efter det då jag ändå är inne i stan så det blir väl skönt.

Snart helg igen...hääärligt..får se vad man ska göra då..träna en massa å kanske plugga lite...får se om det är fint väder och man orkar så kanske det blir lite grillning man får se.

När ska man ge upp..hmm mig blir man inte av med så lätt när jag väl bestämt mig och det är någon jag tycker om och bryr mig om.

Trevligt jag har ju någon som läser mina inlägg iaf :P coolt

kram på er*

Att vara eller icke vara det är frågan!!

Livet på en pinne...

hmm jadu vad ska man säga...helt plötsligt blev allt lite rörigt i huvudet mitt...hmm

vill verklgien sväva på rosa moln men vissa försöker hindra mig...fast jag är redan halvt uppe i luften.
Har vart helt underbart väder dom senaste dagarna och har invigt min elgrill med erik i lördags..haha

tränar på gör jag oxå....gu va trist allt låter..haha hoppas för andras skull att inte så många läser mina inlägg:P

sen måst eman ju någon helg ta sig till linköping och häls apå min kompis:) får se när det blir

hej hopp gummi s****

Vååår!!

Först vill jag bara säga GRATTIS erik!!!! du är bäst...jag är såååååå glad för din skull...u know i like u and believe in u,du kommer klara detta:)

Nu är våren här,det är ju såå underbart,har köpt mig en el grill och nya utemöbler till min lilla balkong så nu fatats bara parasoll. Fast jag ska kolla på lägenheter i helgen men det värsta är om det inte är någon balkong. Vill ju ha en lite mindre och billigare lägenhet nu om jag ska plugga..men man får väl se vad som händer jag ska iaf kolla på dem först.
Sen tänkte jag vara duktig och simma i helgen..det är ju så avslappnande.

Jag är nu inne i en väldigt filosofisk period där jag tänker mycket på allt mellan himmel och jord,fast här kanske jag inte skriver så mycket sånt. Älskar egentid och bara få slappna av.


DAGEN ILANDS PROMBLEM:

Varför har folk kvar sina ljusstakar och julstjärnor i fönstrena...det är ju länge sen det va jul. Det stör mig sååå mycket det är ju för fan vår och snart sommar,är folk lata eller har dom missat att vintern är över bara för att det kanppt varit någon snö.



Såhär ser jag ut när jag handlar..Vissa tror nog jag är galen men man klarar mer än man tror + att man får lite träning sammtidigt.:)

Kram*







Faaaaan va bra!!!!!!!!!!!!!!

Åhhhhhhhhhhhhhh dom är bäst våra små pojkar som blivit män. På söndag har dom varit en grupp i 15 år,vilka då jo backstreet boys så klart:)

Vi hade dåliga sittplatser även fast vi köpte dom första dagen men hon som sålde dom visste ju fan inget alls vad som var bra platser men vi fick tillåtelse att gå ner på golvet och stå istället vilket va bra.
Var blandade åldrar och även både tjejer och killar. Va kul att se killarna springa omkring med sina backstreet boys tröjor.
Förband var EMD och dom är väl ok.
Dom tjejer som stod framför oss va super tråkiga och många av dom som stod där nere oxå så vi gick längre bak så vi kunde dansa och hoppa å skutta och sjunga med utan att folk titta snett på oss. Det är väl det man gör på konserter. Bsb fick väl igång den tråkiga publiken ordäntligt mot slutet då även dom tråkiga kunde skrika och dansa lite:)
Dom är ju sååååååååååååå snygga och jag tyckte konserten va bra..dom flesta hitsen och vid klädbytena spela dom lite av sina solo låtar och sådant vilket var underbart:) Dom är bäst och längtar redan till nästa gång de kommer. Men nick får sååå gärna komma å göra solokonsert då kommer jag vara där:)Och super kul att få vara med mina stora syster :) Idag känner man sig lite dagen efter.


Och så fick jag då mitt första MVG...jag är såååå lycklig..Fick det i Etik & livsfrågor:) å godkänt på sista uppgiften i svenska så nu är det bara betyg i svenskaB kvar å en kurs till ska jag gå oxå som börjar denna vecka.
Det går ju sååå bra för mig....Im sooo happy right now

Detta är en bild från konserten...hmm jaaaa det är från min mobil men lovar det är verklgien backstreet boys. Min syster hade digitalkameran så vi får bättre bilder sen :)

image9


kram


Överlycklig!!!!

Mitt liv känns så jävla bra just nu:D

Igår var jag ute och gick på björnön med erik,det va mysigt och trevligt. Jag hade tagit med mig lite varm choklad och hembakta bullar och kakor som vi fikade lite på i slutet. Va kallt men ändå skönt med frisk luft. Sen lagade vi god mat på kvällen,gott gott.

Idag har jag kollat på the secret och jag tycker den är bra. Den borde alla se. Tankens kraft ger än de man vill ha. Jag tar det bara lugnt idag å kollar lite film och får se om jag orkar baka lite kanske:)är ju så kul,kul att kunna bjuda andra på det.

I morgon är jag ledig från jobbet för jag ska på konsert:D Backstreet boys är i sthlm så jag och mina storasyster ska åka för att kolla på dem...jippie jippe ska bli så kul. Berättar om hur den var senare:)


Detta är jag år 2010



image7


Kram på er

JAG KLARADE KONDITIONS TESTET :D !!!!!!!!!!!

Fan vad jag är glad nu är allt äntligen över och som det ser ut som så klarade jag det:D

Alla kurser utom svenska B har jag minst VG

Högskoleprovet när jag rätta här på nätet så fick ja väl 0.6 vilket jag ändå är nöjd med för att vara första gången och ett tag sen man gick i skolan. Men ska göra det i höst å plugga mer till det:)

Konditionstestet gjorde jag igår på sala brandstation och jag klarade det. Men när man pratat med en massa killar som gjort det så säger dom hur tufft det är och vissa har liksom trott att jag inte skulle klara det.
Jag har alltså haft problem först med knät och fått tagit det lite lugnt,har gått lite mer då sen skolan gjorde att jag ibland va tvungen att prioritera den så träningen inte alltid blev då jag tänkt. 2 veckor innan blir jag sjuk vilket man inte får vara när man gör testet så jag stanna hemma från jobbet för att ta hand o mmig själv så det skulle bli bra men då har jag inte kunnat träna något heller. Men ändå klarar jag testet utan ens träningsvärk nu dagen efter. Jag trodde dom skojja då jag fick på mig tuberna jag skulle bära för jag trodde det skulle vara tyngre.
Killar jag vet inte om ni är lite mesiga eller hur det nu är;) Visst min puls va ju ganska hög även om jag klarade det så den kan jag ju förbättra och det är nog för att jag inte kunnat tränat som jag ville men det gick iaf.

Så nu kan jag söka in till brand. Snittet är högt och det kanske jag inte har men fan den som ger sig jag SKA in .Så skickar in papprena idag :D Jag är överlycklig jag har visat dom där jäva idiotkillarna att jag kan:)

hihi sen har jag bakat lite oxå,va tycks?



RSS 2.0