Dag 2/60 !!

Jaha då var det bara 59 dagar kvar...

Idag träffade ajg Lina på stan för att göra henne sällis då hon skulle äta. Eftersom jag inte ska äta ute eller äta något onyttigt så fick jag nöja mig med kaffe men det var trevligt iaf. Ca en månad kvar för lina innan hennes andra barn borde komma. Så trevligt att träffa henne,man saknar henne mellan varven. Hoppas allt det kommer gå bra för henne så nu hinner man nog inte träffa henne mer inann den lilla kommer:)

På jobbet bjöd min chef sanna på brownies för det är några som ska sluta i laget men jag tackade faktiskt nej till det och även mackan vi fick då vi hade arbetsplatsträff. Det är svårt att säga nej men jag vill verklgien lyckas med detta men då började man ju direkt tänka på hur gott socker är. Men tror dom 2 första veckorna blir svårast.
Till helgen ska ajg försöka göra lite gurkstavar och sådant + lite nötter som jag kan äta istället för godis. Sen tänkte jag även köpa loka eller något för sånt är ju gott att dricka och det är inte så onyttigt:)

Önska man hade någon som stöttade än men men man är ju van att klara sig själv...saknar erik lite där då.

ha det så bra alla så hör jag av mig mer hur det går senare.

Det går bra nu!!!

Ja då har jag nu skrivit högskoleprovet för 3:dje gången. Dagen gick väldigt fort men är lite tråkigt att man inte har någon annan som oxå skriver så man hade fått sällis i rasterna och vid maten.
Orden gick väldigt bra denna gång men matten va det som gick dåligast tyvärr. Fick bästa resultatet hitills,blev 53 rätt så det var ett rätt mer än första gången jag skrev:P men så tyvärr stannar jag väl i rakningstabellen iaf. Skulle jag bara träna mer på matten så skulle jag nog kunna få en massa rätt till. Får se om jag orkar plugga mer till nästa för denna gång had ejag lite privata problem som gjorde att jag inte had e kraften till det som jag hade tänkt.


Efter provet kom erik till mig och vi spelade lite tvspel och åt god onyttig mat för sista gången på typ 1-2 månader. Och sista godiset oxå på så långt tid. Halv 9 skulle man släcka ner,vi fuska lite. Jag släkte ner dator å alla lampor men vi kollade på tv. Sista 5 minuterna släckte vi ner helt sen la vi oss tidigt för han skulle jobba dagen efter och man ställde ju om klockorna och jag va skit trött efter helgens alla grejer så va skönt å sova tidigt.


I söndags tog jag farväl av onyttigt och satt å spela harry potter på tvspel:)


Idag Måndag så börjar då mina 60 dagar att komma iform. Kommer bli svårt känner jag. Vad äter man och egentligen ksulle jag försöka väga allt men verkar skit svårt. Så idag blev det kyckling iaf. Kommer bli svårt till helgen utan godis men jag ska klara det.:)

kram alla

JAAAAAAAAA!!!!

Idag gjorde jag konditionstestet i sala. Klockan 11 var det dags för testet i sala och jag måste säga att jag var väldigt nervös för det har kännts som om något slags virus legat och ruvat i mig för har kännt mig seg och nästan som om man kanske skulle få ont i halsen när som hellst och lite huvudvärk. MEN testet gick verkligen skit bra...JAAAAAAAAAA...jag fick till och med bättre än vad ajg hade första gången så jag är skit glad:D så nu ska jag skicka in papprena och så kan jag släppa det.
Har lånat bil i samband med trippen till sala så passat på att handlat lite och köpte faktiskt 3 ps2 spel så det är lite kul. Köpte manhunter,harry potter och ett bil spel...hehe lite gott och blandat så man har något att göra om man får lite tråkigt någon gång:P


Imorgon är det högskoleprovet så ska lägga mi ganska tidigt. Men på det kan jag bara göra mitt bästa och inte påverka så mycket så det går som det går.



Förra helgen va helt underbar. Tror det är första gången på 1 år och 5 mån som jag får umgås verklgien en hel helg med erik. Från fredag kväll till måndag morgon. Han jobbade inte alls och låg bra till med skolan så först på lördag så följde han med mig till björnön där vi hade pif aktivitet och grillade korv. Va trevligt fast va tyvärr lite kallt. Sen på eftermiddagen så bakade vi muffins och sen till kvällen gjorde vi hemmagjorda köttbullar och åt med potatis och lingonsylt till. Det va gott för är inte allt för ofta man får så god mat. Sen va vi hos honom på söndagen och kollade på twilight och åt god mat vilket var jätte trevligt och filmen var skit bra:)


Sen gick jag följa med erik på en dag då vi åkte runt till 3 bibliotek för att leta skolböcker. I onsdags åkte vi då på morgonen först till sala,sen till surahammar och till sist upplandsväsby. Efter det blev jag bjuden på jätte god sallad,såååå gott och så mysigt och trevligt. Sen på jobbet var det årsmöte med Pif och jag vart vald igen för att sitta med i styrelsen i ett år till:)


Imorgon tror jag kanske jag får vara med erik igen:) då kanske han får spela lite tvspel:P och glöm inte släcka alla lampor halv 9 imorrn 1 timme. Jag tänkte iaf släcka.

Sen har jag nu äntligen fått metallica biljette så jag SKAAAA verkligen på konserten,jippie.


Vi ska fira erik´s födelsedag på glada oxen 9 maj då vi bokat 3 timmar då man kan bada bubbelpool,basta och vi tänkte bjuda på vin och lite mat. Dom inbjudna är hans bror och kompis + tjej. Så det ska aif bli lite kul. Händer endel ibland:P


Ha det bra alla så berättar jag sen hur det går på högskoleprovet. Denna gång kan jag iaf inte tröstköpa en lägenhet om det går dåligt:P

kram

Våren är äntligen här!!

Ja då var våren äntligen här..sååå skönt. I Söndags satt jag och sessan på balkongen och drack kaffe i solen,helt underbart.


I lördags fick jag besök av michael som bor i Halmstad som jag träffade genom pif i Malmö. Jätte kul, vi drack vin och kollade på finalen till melodifestivalen sen gick vi ut en liten stund. Så trevligt att träffa honom han är rolig han:) Så är ju inte så dumt att ahn bor i Halmstad för då känner jag ju att jag vill dit å hälsa på i sommar :P.

Jag ska få köpa en metallica biljett:D det är till konserten som ställdes in som nytt datum är 4 maj så har fått ledigt och har ju inte fått biljetten än men ska fixa det nästa vecka då man får lön. Jippie jätte kul...då får man se en rockigare sofia,om det är något att se:P så jag åker med erik och hans bror men får väl se om michael oxå kanske får tag i biljett å oxå går:)

Träningen går bra:) Har börjat tagit kreatin för att förhoppningsvis senare orka mer. Men än har jag inte märkt så mycket mer resultat men kanske kommer snart.
Sen denna vecka ahr ajg tagit morgonpromenader på ca 1 timme. Jobbigt att gå upp men har klarat det iaf. Men är lite jobbigt att sen orka åka till gymmet å köra på hårt. Men vil man så kan man. Man känner av lite i ben och fötter iaf men får se hur allt kommer gå. Snart en vecka kvar till konditionstestestet så börjar bli lite nervös men ks anog gå bra.

Ja det va lite av vad som hänt här. Skriver mer när jag kommer på.

Ha det så bra alla...kram

RSS 2.0