En sommar vind!!

Dikt:          26/5-2008

Du smeker lent min kind,
likt en varm sen sommar vind.
Dina ögon glänser i solen,
likt vattnet i utomhuspolen.
Dina läppar så mjuka och rara,
när du kysser mig jag kvar i drömmen för alltid vill vara.
Varje liten del av dig är unik och gör dig till den du är,
det var därför jag blev så kär.



hehe hade lite tråkigt på jobbet igår så därför skrev jag dikten...
Nästa helg blir det linköping å lät som det skulle bli varm så det är skönt:)
Träningen går bra:)så det känns skönt...man får även njuta lite av solen..har fikat lite med min syster på stan i solen..bästa som finns kaffe i solen



Hej hopp*

Tjej kväll!!

Igår blev det ladis night med systeryster lillstrumpan. Tacos och singstar,det va trevligt.

Is hockeyn va lite sämre...fan vilka soppor...både dommarna och sverige..eller bra va vi eftersom vi had emycket skott på mål men sämst att vi inte kunde få in något mål.

Sen jobbar jag idag..och även nästa söndag oxå så blir kort helger.

Vårruset på tisdag jag vill verklgien springa bra:) berättar om hur det går senare i veckan.

Boys im here for you;)

kommer med intressantare bloggning kanske någon anann dag för idag var det tomt i huvudet

Hej hopp!!

 

Postmilen Örebro!!

Ja då har det varit dax för postmilen i Örebro denna helg som varit.
Jag bytte till att bara springa 5 km för jag var fortfarande förkyld och det var så varmt så skulle väl tuppat av om jag tog milen.
Jag kom iaf bäst av Västeråsarna på 5 km och på 21 plats av alla som sprang 5:an.:) tycker jag är bra jag sprang på ca 32 min å då gick jag ändå typ hälften så det är jag ändå nöjd med + att det inte heller va något vatten på våran bana medans 1 milen hade 3 vatten kontroller.

Vi fick stressa jätte mycket när vi kom tillbaka till hotellet för vi kom dit ca 16 och då skulle vi duscha och göra oss iordning å hinna dricka lite innan men bussen till festen skulle gå redan 17.50 å det va enda bussen som gick dit så vi hann inte dricka mycket alls innan vilket gjorde att vi va bara lite lulliga. Jag dela rum med Sanna å vi är vana för brukar vara hon och jag som åker iväg på såna här saker:)
Festen var iaf trevlig,maten va ganska god och trevligt folk som vanligt. Först var det systrarna K som uppträdde å självklart måste ju båda komma fram till just mig av alla å räcka fram micken för att jag ska sjunga,pinsamt:P

Sen spela Nova,dom va bra tyckte jag..Basisten var mycket söt;)
Vi är så jävla bäst:)eller hur sanna...har vart kul me dig

Sen har vi då helgen I-lands problem...kolla på bilden i hotelrummet...dom har alltså satt ett fönster från rummet in på toa och dusch så man ser rakt in...smart...ehhh eller? vem kommer på en sån grej. Sa åt sanna att inte tjuvkolla när jag duscha:P




Kul helg iaf,tack alla...

Kram*

Är lycklig över att ha en underbar familj!!!

Vad gjorde man utan en familj. Jag har till och med lyxen att ha två. Men en som man verklgien kan känna sig trygg med. Min låssas mamma är helt underbar,hon är så klok å bra. Jag lovar tro det elelr ej men jag har lärt mig att lyssna på det du säger och ta till mig det. Ser verklgien upp till dig,allt håller jag int emed om men mycket är klokt och bra.
Sen min lilla syster jenny du har blivit så stor nu,känner mig fortfarande ibland som den där lilla tjejen som ville döda alla som var elaka mot dig. Älskar dig,vad gjorde jag utan mina familjer. Ni betyder så mycket för mig.

Sen har jag äntligen bokat biljetter till linköping...jippie...olof vi ska ha så kul:)

Och fick tillbaka högskoleprovet och jag fick 0.6 som jag trodde:)

passa på att njuta av livet,du blir inte yngre

Ha det så bra// Kram*

RSS 2.0