JAG ÖVERLEVDE :D !!!

Bättre sent än aldrig jag skriver om fallskärmshoppet. Det va sååå jävla coolt. Läskigt men coolt.
Snacka om kick man fick av det,skulle man kunna tänka sig att göra igen:)

Vi fick vänta ett tag innan för det var lite dåligt väder men sen sprack det upp och blev fint så då tryckte vi in oss 15 stycken i ett litet plan och åkte upp.
Vi hoppade ut sist och tyvärr blunda ajg första secunderna av ren reflex så därför skulle man vilja göra om det. Livet är sååå härligt,måste göra fler såna saker som man får lite kickar av:)

inte snyggaste bilden men dom andra bilderna ville inte gå att lägga in då jag okså flyger men ni som har mig på msn kan se dom bilderna.

Klarade även konditions testet igen så ska söka skolan igen i höst till våren. Sen gör jag även om högskoleprovet så jag ska få bättre på det.

Annars vet jag inte om så mycket annat har hänt. Tränat en massa.

JAG MÅR BRA:)

Post trampet nästa helg vilket jag ser fram emot,jag ska vara med och ordna eftersom jag är med i styrelsen för postens idrotts förening(PIF).. Sen är det kryssning i oktober med sanna igen :D ska bli skit kul så längtar...Förra kryssningen va trevligt med sanna men i övrigt ganska dött så denna ska bli bättre:)


Just nu bakar jag lite,denna gång blir det mocka rutor så jag kan frys in och ta fram när någon kommer på fika. Lägger in bild senare.

Ha det så bra..Kramiz*

Att överleva eller icke leva det är frågan idag(hoppafallskärm:))

Ohhhh nu har dagen kommit,idag ska jag hoppa fallskärm om vädret håller i sig att vara ok.
Man börjar ju bli lite smått nervös sådär men blir nog kul:)

Detta är första veckan på min semester och det har vart fint väder och väldigt varmt så perfa. Imorgon om jag nu överlever så ska jag och min arbetskamrat sanna på kryssning. Det var ett tag sen och vi hoppas på att det blir kul,men som sagt det blir inte bättre än man gör sig;)

Förra lördagen var jag och min lillasyster ut på utflykt till Uvbergsbron,det är förbi kopparberg. Det va trevligt men som sagt nästan lite för varmt. Eller i bilen va det skönt men så fort man klev ur bilden så höll man på att dö. Men jag bada lite på hemvägen.



Kopparberg                         Grillningen                             Uvbergsbron                              

Jag lyckades göra brasan helt själv,det gick fast glöden varade inte så länge och det va ju så varmt ute så man dog nästan.

Ja vi får se om jag senare lägger in någon bild från hoppningen eller kanske kryssningen.

Ha det så gott. Lova ya*

RSS 2.0