Första obligatoriska seminariet!

Igår var mitt första obligatoriska seminarie och jag va jätte nervös inför det men det var verkligen inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Nu kan jag pusta ut fram till torsdag då vi ska redovisa vilket jag är ännumer nervös för. Men det kommer nog gå bra.
Jag gick upp 7.00 för att göra mig iordning för skolan och sen var det heldag där vilket gjorde än väldigt trött. Sen sluta vi 15.00 och då va det bara hem och vila lite för sen började jag jobba 17.50. Va första kvällen jag jobba sen jag började skolan så det kändes lite konstigt men kul att prata lite med folk iaf. Sen fick vi för oss att ta en afterwork vilket va kul. Fast gud va trött man blev ögonen nästa stängdes av sig själva. Vi var tre från jobbet men sen träffade vi lite folk vi kände igen på bill och bob där vi satt.
Så jag va upp 20 timmar,idag känner man ju av lite att man är seg.

Min ovve :)


Idag har ajg bara cyklat till erikslund och handlat lite och sen ska jag ta det lugnt tror jag. Har ju fortfarande mycket i mitt huvud att tänka på tyvärr. Livet är inte alltid så lätt.

Vi hörs..kram

R.I.P :´(

Mitt liv känns just nu ganska upp och ner. Va länge sen som det kändes såhär så man kanske ska se det positivt att det int eär så ofta iaf.

I lördags ringde mamma och berättade att våran kusin föddes på natten och det blev en flicka. Jag bryr mig int ejätte mycket för jag tycker väl egentligen inte dom borde ha fler barn men ett nytt liv är ett nytt liv. Men sammtidigt lite senare på morgonen så ringer även min foster mamma och berättar den tråkiga nyheten att hennes systers man gick bort på morgonen. Han har varit sjuk nu jag vet itne ritkgit hur länge men iaf 1-2 år,han hade cancer. Känns konstigt att han nu är borta. Min bild jag haft av honom har varit en lång och ståtlig man som alltid var glad när man träffade honom. Men nu senast jag träffa honom va i sommras och jag har inte träffat honom så ofta sen han blev sjuk men då gick han från att vara en lång ståtlig man till en kort och gråhårig litem man. Han såg nästan ut som en liten hobbit. Det är tragiskt.

Ett liv släcks och ett annat föds. Det får än att börja tänka på livet vad det är som är viktigt. Man ska leva i nuet för man vet aldrig hur lång tid man har kvar. Lever jag i nuet? Nej det tycker jag faktiskt inte att jag gör,jag längtar alttid bort till annat och då saker ska vara bättre. Kan jag ändra på det? Ja man har sitt egna ansvar över sig själv.
I skolan pratar vi mycket om människan så jag tänker redan mycket på saker där och så kom nu detta så mitt huvudet är helt förstört av tankar. Sammtidigt går jag spänt och väntar på när begravningen kommer äga rum för brukar väl vara 2-3 veckor efter personen dött och då är det läskigt nära min redovisning av vårat grupparbete i skolan. Men jag håller tummarna för att det inte blir då.

Och mitt förhållande,hmm jadu vill jag leva såhär. Vi får se vad som händer,jag känner lite att med allt som hänt så kanske man borde göra något åt allt.

Vill bara gråta men finns ingen att gråta ut hos så är bara bita ihop och försöka se glad ut.

Vi hörs..kram*

Studentolympiaden!

Då har yttligare en vecka till gått på högskolan.

Vi har haft lite föreläsningar,några helt idiotiska och några väldigt intressanta. Just nu dras jag mer åt psykologi:) vilket jag kännt redan från början men man får se om det ändras längre fram.

I fredags var våran första sittningen men VIPS(sjuksyrrorna) och MACH(flyg ingengörerna). Vi hade lite förfest innan alla och det va trevligt. Jag hade inte tänkt dricka så mycket eftersom det va studentolympiaden tidigt dagen efter men jag blev på partyhumör så jag festa på. Det var mycket trevligt. Tyvärr var det inte så mycket mat men var trevligt sällskap. Jag drog hem runt 23 men kom inte hem förens runt 24 då jag la mig för att sova. Sen skulle jag upp redan halv 8 på morgonen.
När jag vakna mådde jag sååå illa. Försökte dricka massa vatten men det kom upp igen :P
Inge bra att må så dåligt när man skulle upp tidigt för att tävla en massa men jag släpa mig iväg.
Vi gick iväg alla till sigma torget med musikorkester först. Det va lite kul.

Vi fick börja med stadsjakten då vi fick en lista på konstiga saker vi skulle hämta och få poäng för,dom tog emot mutor:)
vi fick med oss från listan:

3 galgar
1 klubba
1 bowlingklot
1 micro :)
1 bild på en toa dörr

Fast tyvärr kom vi 3:a i den tävlingen iaf av 3.

Sen red vi tjur,sumobrottning i stora dräkter och boom fight där jag vann min match:),sen glass ätar tävling och dragkamp med vik hockey lag.

Vi låg på 9:onde plats av 11 efter alla dom grenar vilket betydde att vi fick starta 18 sekunder efter första till stafetten som avgjorde hela tävlingen.
Stafetten började med att man skulle springa med potatis på sked,sen äta upp ett cola snöre,sen gå skottkärra och det avslutades med simningen. Vi låg bra till fram till skottkärran men sen kom vi längre bak. Sen började vi simma,jag låg längst fram och han sparka där bak. Guuu va jobbigt det var,man kände mest att det var kallt när man råka slänga vatten i ansiktet på sig själv. Han kämpa på bra där bak för för mig så kändes det som att vi inte rörde oss framåt då jag paddla på. Min syster och bror stog längs kanten och tog lite kort på oss och hejjade på. Sen hela vägen så hejjade ju alla från beware på oss. Det känndes kul och man fick lite extra kraft av det. Men sååå slut man va och vi simma från förbi kyrkan ända till stadshuset.
Vi kom på 8:onde plats,trodde det gick bättre för oss men ja vi fick ju en placering bättre än när vi startade så det ska man väl vara glad med:) man va lite kall och skakis efter men vi kämpa på bra och speciellt felix som simma med mig.

På kvällen hade vi en gratis sittning för alla som varit med på olympiaden och det va riktigt god mat då. Vi hade kul men man va ju så himla trött så blev bara 2 cider sen drog jag hem efter den var klar och man sov ju ganska bra sen.
Idag är jag helt mör i hela kroppen. Skönt att man inte har föreläsning fören onsdag:) så imorrn blir det träning. Hoppas bara inte jag blir sjuk efter simmningen,man känner lite i halsen men hoppas det går över.

Det va min helg:)

ha det så bra alla så kommer bild från simminen senare..kram


Nu är den beställd:)

Ja då har jag nu haft min andra föreläsning. Mycket nytt och mycket intryck av att börja på högskola.
Vi satt efter skolan jag och min mamma grupp och försökte bena ut vad vi skulle skriva om på våra arbeten. Sen provade jag overall och jag har nu beställt:P jag hade den minsta storleken och den borde komma om en vecka. Jag gick till affären på en gång direkt efter för att köpa tyg till mitt namn som ska stå på vänster ben. Det blev hårigt typ i svart och gult som jag ska sy. Det ska stå FIA med gula bokstäver och sen ska jag sätta dom på svart tyg så det syns ordäntligt. Köpte okcså ett tygmärke med svenska flaggan:) för det måste finnas med på den. Köpte även biljett till nästa fredags sittning som är med sjuksyrrorna och någon mer linjeförening.

Igår festa jag och erik lite. Vi gick på förfesten med min klass inann dom skulle till Elba och festa sen gick vi till några av eriks arbetskamrater som också hade förfest nästan på samma område. Sen skulle dom ut men vi blev hungriga och var ändå trötta så vi drog hem efter det iaf. Va skönt att komma hem och man gjorde ju inte av med så mycket pengar då:)

Idag har jag bakat lite för jag va inte så bakis. Nu blir det lite pizza:)

Ha det så bra:)

Det trodde jag aldrig skulle hända innan skolan började!

Ja igår var det då våran gästföreläsning. Vi hade blivit varnade innan att det nog bara vara faddrarna som ksulle vara med oss så några av mammorna valde att stanna hemma men jag och en av dom gick iaf. Vi kom dit och det står en tjej där. Så vi började fundera om det verklgien var en riktig föreläsning. Hon börjar prata om allt möjligt som man inte förstod något alls av sammtidigt som hon gick och sina klackar fram och tillbaka så det var det ända man tänkte på.
Hon sa att vi skulle skriva ner allt hon sa för det va viktigt så jag försökte verkligen av det hon sa men jag är ju jätte dålig på sånt.
Jag tänkte att guuuu vilken dålig lärare hon måste vara. Sen är det en kille bakom som frågar hur vi ska kunna allt det där när vi är nybörjare och han börjar skrika på henne och drar ut. Sen kom ju såklart alla faddrar in för det va bara på felj allt. Tack gode gud för det för annars hade jag inte klarat det:) och han som drog var ju också fadder.
Vi skulle bara fika så man drog hem ganska fort.
På kvällen var det tacos buffé på kåren med alla bet.vetare vilket var mycket trevligt med lite sånger och prat. Jag stanna bara till 8 för jag orkade inte vara med för att leka.

Men jag funderar iaf på om jag ska skaffa mig en ovall. Innan skolan sa jag ALDRIG att jag skaffar sån. Men jag kanske ska med på sjöslaget och då måste man ju ha en sån så ska testa en idag efter skolan:/ . Min kille had erätt att jag kommer bli en sån som springer omkring i ovve. Men jag ska pimpa den ordäntligt:D

Skriver lite mer i eftermiddag nu ska jag på min andra föreläsning.

God morgon

Första lektionen i västerås!

Igår festade jag med beteendevetarna i västerås. Dom va trevliga och det var kul. Först förfestade vi hos en av faddrarna sen gick vi till kåren. Det var mycket folk men som sagt det va trevligt. Åkte till min pojkvän runt 1 och sov då va amn trött måste jag säga.
Idag va man lite bakis fast iaf inte ont i huvudet vilket va tur.
Jag började 13.15 idag och det gick bra att hitta till salen och när vi sen skulle bli indelade i grupper så fick jag vara med i gänget med dom so malla ahr barn och är lite äldre än mig. Den ena tjejen kommer jag ihåg var med på öppet hus då jag va för vi sa något till varandra då och hon verkar lite kul. Så dom hade väl redan gått ihop sig dom som hade barn så vi blev en grupp på 6 personer för dom frågade om jag ville vara med dom och det är klart.
Jag fråga hur dom har tänkt sig pluggandet och dom vill köra på precis som jag att göra arbetena så fort som möjligt för att ha det gjort vilket passar mig jätte bra. Vi satt och prata och diskuterade och allt verkar jätte spännande och jag tror jag passar dit även fast jag själv inte har barn men tror vi kan lära av varandra väldigt mycket. Jag är ju 24 och tror dom va från 35 år och uppåt.
Vi ska träffas redan efter skolan på fredag för att gå igenom arbetet det är bra. Vi ska skriva om ett samhällsfenomen. Jag får fundera lite.

Nu är jag jätte trött och ska lägga mig i soffan för att vila lite. Har gäst föreläsning imorrn 13.15

Ha det bra

Kom in i Västerås idag:D

Jaaaaa...dom ringde idag och sa att jag kommit in på beteendevetenskapen i Västerås.

Idag va första lektionen i eskilstuna,och det va intressant. Vi blev sen indelade i grupper och jag fick en grupp med 3 andra tjejer som vi skulle göra arbeten med. 2 av dom hade oxå sökt till västerås men var reserv 11 och 14 på betyg. Jag låg ju 1:a på hp provet.
Jag gjorde sällis med en av tjejerna för hon ksulle till västerås och festa lite med en annan som går det programmet sen tidigare och är fadder så vi satt å prata på tåget hem.
Så ringer dom när jag sitter på tåget och säger att jag kommit in. Hon blev lite avis faktiskt:) yes jag kom in. Men då frågade jag om jag kanske kunde få träffa dom lite och förfesta med dom för att lära känna lite folk och det får jag så jag ska snart iväg.

Så i morgon börjar jag i västerås. Tyvärr har do mden lektionen jag hade idag imorrn så jag får den två gånger men då vet jag att jag inte missat så mycket iaf:)
Utbildningen verkar verklgien jätte spännande med mycket tänkande vilket jag älskar och analysera. Tror det blir kul men ja lite synd nu att man måste lämna dom som verkar trevliga i eskilstuna men tur man fick byta så tidigt annars hade det blivit jobbigare.
Imorrn börjar jag 13.15

kram

RSS 2.0