Min första tenta avklarad!!

Idag skrev jag min första tenta och det var en kurs i sociologi. Den började 14.30 och man fick sitta 4 timmar. När jag fick pappret så kändes det som jag kunde ganska mycket men sista frågan kände jag verklgien att jag inte fattade något alls av:(
Jag har ingen aning om hur det gick men jag satsar på GODKÄNT ellerhur;). Jag gick redan efter 2 timmar och var nog först i klassen att gå iaf av dem jag såg. Men är ju onödigt att sitta längre,jag skrev ju ner allt snabbt de man kan och sen går man. Jag orkar inte läsa igenom allt en extra gång utan får lita till mig själv att ajg skrivit bra. Tyvärr får man ju nu vänta till typ precis innan nyår på resultatet så det blir spännande. Men är iaf skönt att ha detta avklarat och är det så att man får IG så är det omtenta 22 jan.
De andra i klassen skulle festa för att fira att dom gjort en tenta men jag känner inte att jag måste göra det,är jag tråkig kanske? nä jag ska på middag med jobbet imorrn och vill inte va trött,skönt bara att komma hem nu efter tentan och kunna få slappna av lite innan nästa kurs som börjar på tisdag då det är psykologin.
Ska hämta de böckerna på ica för dom har kommit nu.

Förra helgen bakade jag mjuk pepparkaka och lussekatter. Hann även göra två pepparkaks hus(ett till mig och ett till mamma & pappa). Allt gick bra:)
LussekatternaPepparkakshusTussan :)

Tog fram ljusstakarna igår så idag lyser dom upp i mörkret. Det är verkligen mysigt här hemma nu och känns så avslappnat.

I morgon ska jobbet(posten)ha fest i skultuna och jag ska dit. Men för första gången tänkte jag faktiskt inte dricka för jag skulle vilja må bra på söndag då det är första advent,men vi får väl se hur det kommer gå.

Nu tror jag faktiskt att jag ska ta mig ett välförtjänt bad :) och njuta av julstämmningen.

Vi hörs..kram*

Jul i mitt hus!

I måndags var jag på kryssning men hanna och mikaela i från min klass. Jag hade jätte trevligt även fast det mest va gammlingar,men hoppas dom jag åkte med hade lika kul. Man var lite sliten efter men sånt är livet. Köpte en guld flaska med mousserat vin till nyår och den va jätte fin,sen lite godis.
Idag vaknade jag med hosta vet inte ritkgit varifrån jag fått den för har inte ont i halsen eller så,så håller tummarna att det itne är någon pigflue;)

Idag ska ajag försöka orka cykla till willys även fast jag känner mig helt seg för ajg tänkte faktiskt börja julbaket här hemma då jag inte riktigt kommer ha tid nästa helg och funderar faktiskt på om man redan denna helg ska ta fram julsaker för är ju så mysigt och få lite julstämmning. Ska ju sitta och plugg ainför första tentan om 1 vecka så kan ju behöva lite ljus i hemmet då.

Ska bli mysigt med jul och med erik,vi ska fira lite jul dagen inann eftersom han jobabr på själva julafton. Köpt julklapp till honom och får väl se om det passar,är lite nervös inför de.

Ha det bra alla:)

Mitt huvud känns som en torktummlare!

Ja jag har sätt dokumentären som heter så om ADHD där en kvinna förklarar hur det känns i hennes huvud men alla tankar sammtidigt och så känner jag just nu.
Igår blev jag klar med andra boken i sociologi (charon)som då är på engelska och jag satt till 12 på natten och i slutet såg jag knappt vad det stod för det blev så suddigt för jag va så trött men jag blev klar. Så nu är det bara 100 sidor ur goffman till imorrn elelr något sen är det bara börja på nästa bok. Om man säger såhär så behöver jag hela helgen på mig att läsa så blir nog ganska nyktert på sittningen imorrn tyvärr,men sånt är livet jag får ju kanske dricka lite på båten på måndag:)


På semenariet idag va mitt huvud så fullt att jag knappt kunde tänka alls. Denna kurs är jätte spännande men är så mycket tankar om hur man är som person och alla olika roller och identiteter man har och som man visar utåt mot andra. När man sen träffar andra eller går på stan så börjar man nu se med andra ögon och upptäcker hur allt används vilket gör att man tänker yttligare ännu mer och man blir helt förvirrad.


Igår kom Lina över en liten stund på kvällen efter hon lagt sina barn vilket var trevligt. Saknar faktiskt sånt lite och speciellt Lina,denna gång var hon i sin egna lina roll och inte mamman vilket jag tror även hon saknat just att få komma bort lite från barn och allt. Så hoppas på lite fler gånger.

Jag har redan slagit in lite julklappar och nu är det ju inte långt kvar alls. Lina hade även med sig lite tapperware prylar som jag beställde när jag var på hennes party:) Jag ska fundera ut lite mer grejer man kan köpa i julklapp.


Men nu väntar minsan mer läsande om alla olika perspektiv och symboler och jag vet inte allt,är slut.


Vi hörs ha det så bra alla ..KRAM*

Kurs 3 påbörjad!

Ofast så dålig på att skriva alltefter saker händer och tiden går.
Nu får jag uppdatera lite som hänt.

22 okt var det begravning i Stockholm. Min låssas mammas systers man är det som gått bort. Det var en fin begravning men självklart är det jobbigt att se alla ledsna men det kändes ändå bra efter att man fått säga hej då,men är konstigt att se henne själv utan sin man och kommer nog kännas ännu mer konstigt till jul och så när dom brukar komma för att hälsa på. Och nu när jag gjort mina julkort så känns det också konstigt att bara skriva hennes namn på. Man ska ta vara på den tiden man har med sin älskade,alla för den delen även familj och andra nära.

27 okt hade vi våran andra redovisning. Jag kände mig fört ganska lugn eftersom första gick bra,men när jag sen skulle fram så vart jag verkligen skit nervös och läste nästan helt från papprena. Men vi gjorde en rolig liten sak,jag hittade små choklad bitar på lagerhaus där det stod hurra hurra vad du är bra som jag tänkte mina gruppkamrater skulle få efter redovisningen men så hittade jag även fjäsk choklad:) eftersom vi skrev arbete om skola och lärare så tyckte vi det va kul å ge läraren på skojj,vilket vi gjorde och det va lite kul faktiskt. Redovisningen gick bra iaf och han sa att det dög för GODKÄNT :D så då va det två kurser kodkänt nu då. Underbart!!!

Pratat med kuratorn på skolan,han är underbar. Pratade med honom för några år sen och han har varit bättre än min psykolog. Han verkligen ser än och lyssnar på än och försöker lösa problemen. Får väl gå lite hos honom :) skönt å prata lite,man måste ju passa på när det är gratis och finns på skolan och när han är där också.

31 aug var jag,erik och hans bror johan på halloween party på å2. En från jobbet som fixat så vi gick dit,vi hade kul men var fulla så gick hem ganska tidigt. Råkade glömma kvar min väska på stället så hade inga nycklar att komma hem så vi fick sova hos erik. Jag leta efter väskan på alla ställen utom å2 men i fredags när jag va på stan och cykla förbi där så tänkte jag att jag måste ju iaf in å fråga vilket jag gjorde och tror du inte väskan var där. Blev överlycklig!! Nästa gång ska jag bara ha hemmanyckeln med mig och i fickan hela tiden,inte någon tunn liten väska man kan glömma någon stans,tror jag ställde den åt sidan när jag tog på mig jackan.

2 nov var det kurs start för Sociologin,vilket är en mycket spännande kurs. Vi kommer ha våran första tenta så man är ju lite nervös inför den men det ska nog gå bra.

Sen är det snart jul:D börjar faktiskt redan förebereda lite inför det. På fredag är det bet. sittning och 16/11 ska ajg och 2 kurskamrater på kryssning..jippie..blir nog kul tror jag.

Ja är väl det som hänt,nu ska ajg sätta mig och läsa vidare i mina skol böcker. Boken jag nu läser är på engelska vilket blir lite svårare när jag till och med tycker svenska böckerna är lite kluriga men bara köra på.

Ha det så bra alla...kram*


RSS 2.0