Första skoladagen! :)

Då va skolan igång. Fick åka med erik till ksolan vilket kändes bra då blev jag inte lika nervös.

Uppropet gick bra och faddrarna var jätte trevliga och även någon i klassen jag prata med.

Jag fick vara med faddrarna hela dagen då jag inte åkte hem till västerås igen och skulle v amed på festen så fick vara med dom under tiden och hade trevligt:)
Vi sjöng sånger och förfesta och hade jätte kul på dekår. Men åkte tyvärr hem med sista tåget 21.52 men ska försöka sova hos någon på onsdag då jag ska festa lite oxå. Hade ju katterna nu att åka hem till.

Skriver mer senare nu måste jag sova för jag är helt slut...ska ha skola 9.15-12.00 imorrn

kram och go natt

2 dagar kvar!!

Ahhh nu är det bara två dagar kvar tills skolan börjar. Jag är nervös och jag måste nog börja fundera över kläderna. Får se om jag får åka med erik dit,det hade kännts skönast. Han börja nämligen 9.00 och jag 10.00 för då had ejag fått en timme på mig att gå runt å kolla in vart jag ska vara och skolan för jag har ju aldrig varit där. Men vi får väl se hur det blir.

Igår fortsatte jag saneringen HELA dagen. Jag har alltså tvättat två hela dagar och allt ligger ihop vikt på mitt glasbord och i påsar som står i bokhyllan och lite överallt utom golvet.
Jag dammsög hela lägenheten och torka. Sen dammsög jag i garderoberna och sprutade med insekts spray och idag tänkte jag försöka hinna måla eftersom tvätten nu är klar iaf. Sen ska ajg även hinna till ica maxi å köpa dom där plast lådorna som jag inte kunde göra igår för att det började regna på kvällen när jag skulle iväg. Det som är kvar att göra är några av mina skor som ligger i badkaret och mitt andra dun täcke men tror kanske jag får låta det ligga kvar där ett tag och lägga in i frysen imorrn när jag tar ur det som är klart där.
Hoppas jag hinner måla det hade varit bra. Men man vågar ju knappt hänga tillbaka några saker i garderoberna för att man är rädd att det ska komma tillbaka. För jackor och sånt har ajg bara låtit hänga ute och skakat av så man vet ju inte om det är någe kvar i dom. Sen är dom ju så förbaskat små dom krypen så man lär kunna missa dom lätt. Man är liv rädd och blir jätte äcklad av dom. Nu är iaf allt rent,skönt å sova i nya lakan i sängen iaf;)alltid lika skönt.
Sådär ser dom ut fast bilden är inge bra alls.
Om ni ser såna skinn i era skåp så se upp. Dom äter kläder.


Hösten är här och så oxå våran höst marknad på rocklunda. Tänkte kanske åka dit om jag hinner för att se om det finns strumpor att köpa. Det är nämligen kännt för billiga strumpor:P

Skriver mer senare om hur det gått med allt..kram

Sanering pågår!

Jag har fått besök av pälsängrar. Jag tror dom var i lägenheten då jag flyttade in men jag har inte tänkt så mycket på det men nu har det kommit lite mer och det börjar bli äckligt. Det är små bruna larver ser nästan ut som silverfiskar fast är bruna och har något spröt i rumpan som sticker ut.
Jag har läst lite om det på nätet hur man ska bli av med dom så nu håller jag på.
Jag tvättar ALLA kläder,lakan,handukar och sen lagt en del i frysen några dagar och nu har jag städat ur två av mina tre garderober och sprutat med insekts spray och tänkte pass apå att måla dom när dom ändå är tomma.
Men fy sånt jobb att tvätta allt. Jag tvätta hela dagen igår och håller på idag med för att få bort allt,man blir helt galen när det kryper...Hoppas bara jag får bort alla ägg oxå så dom inte kommer tillbaka. Det blev verkligen en ordentlig höst städning. Man är helt slut men rent blir det ju iaf.

Skönt att vara ledig iaf. Och i onsdags va jag till kåren och betala avgiften så då börjar det helt plötsligt kännas mer verkligt. Man börjar bli lite nervös,men igår var jag och shoppade lite kläder det va kul. Får se vad ajg ska ha på mig första dagen för det är inte bestämmt än.

Nä nu ska jag städa ur sista garderoben oxå och sen se om jag börja måla lite. Ska även bädda sängen eftersom jag drog bort allt där med och dammsugit. Dom små pälsängrarna trivs ju i kläder som dom äter av. Hoppas dom försvinner.

Ha det så bra jag skriver mer senare..kram

Helt perfekt after work igår:)

Igår va sista kvällen inann studierna börjar. Sen komemr jag gå in som polare(timmare)och bara jobba lite extra fram till nästa sommar då jag går in i mitt kvällslag igen. Känns konstigt tycker jag och nu i början då skolan börjar så kommer jag nog va ledig minst 3 veckor innan jag jobabr något extra.
Så därför drog jag och björn (som nu försvinner tillbaka till uppsala för plugg) ihop folk till en after work för att fira att vi försvinner från jobbet och att vi ska plugga. Vi fick ihop ett litet gäng trots att det regnade. Vi verkar ha vårt eget bord för vi hade samma sist vi var där. När man senare tittade sig omking så ser det ut som halva jobbet är där,postisar överallt.Tror det var runt 17 pers från posten vilket var väldigt trevligt och helt underbart lyckat. Vi hade jätte kul :)
Hann ju bara köpa 4 cider för man hade så många att prata med:P
Sen följde jag björn till hans buss och sen cykla jag hem i regnet. Jag måste ta med mig anna från jobbet som oxå var med ut och vi ska till uppsala och festa någon gång och hälsa på björn:)
 Tv tittande tussan :) hon kollar på harry potter
Idag har jag städat lite grundligare på toa och dammat och tvättat allt så nu är det fint där. Sen ska jag kolla lite film ikväll .Saknar erik,men hoppas nu jag får träffa honom på måndag som det är tänkt,längtar längtar.

Trevlig helg*

Nu är det inte långt kvar tills man blir akademiker:)

Ja jag är stolt över mig själv. Tror jag är den ända i min släkt som lyckats ta mig till att börja plugga på högskola. Annars verkad dom ju misslyckats i livet iaf:P .
Nu är det snart bara en vecka kvar innan det drar igång. Har ringt och pratat med MDH och tyvärr är jag tvungen att gå på uppropet i eskilstuna och sen hoppas på att dom ringer och säger att jag kommit in i västerås. Jag är nervös men det som kan göra att det känns lite bättre iaf är att jag prata med en tjej på mitt jobb igår som berätta att hon oxå kommit in fast ja hon kom in i västerås på en gång. Sen tyckte jag att en annan sa att en till oxå kommit in så man får väl se hur många man känner igen,verkar som många vill gå det programmet:). Även killen som jobbar på mitt gym sa att han funderar på att söka det. Spännande,får se hur blandad klassen blir.

Men i måndags och tisdags gick jag och var avundsjuka över alla dom som är lediga nästa vecka för att börja plugga eller vila upp sig inför plugget för jag ville oxå. Jag fråga min chef lite på skojj om jag inte kunde få va ledig fredagen innan skolan börjar iaf( fredagar är svårast att få ledigt från). Hon sa ju såklart nja det är nog lite svårt såhär nära inpå men så går hon in på min planering och så säger hon men du jobbar ju inte nästa vecka...ehhh VA..ja nä du är borttagen för studierna då...ehhh VAAA är jag...hmm jaha det va jag tydligen.
Dom har gjort fel,jag har lämnat in två lappar om studieledigt och dom måste missat den senare lappen jag lämna in så jag är alltså ledig nästa vecka .JAAAAAAAAAAA,helt underbart det behövde jag verkligen och ville. Så är alltså bara två jobb dagar kvar innan jag får vara ledig.

Hör av mig igen:)

Göteborg på 27 timmar!!:)

Så har madonna konserten ÄNTLIGEN varit:D hon är underbar.

Lördag: Det va jätte fint väder så jag och en arbetskamrat anette cykla ut till hökåsen gropen för att bada och sola vilket var mycket trevligt. Efter det såg jag till att packa hemma för skulle åka tidigt på söndagen till göteborg.

Söndag: Gick upp 6.00 för att göra mig iordning och packa ner det sista inför resan. 7.00 blev jag upphämtad av min syster och min låssas mamma gittan som skjudsade ner oss till centralen där våran buss gick. Först åkte vi till örebro där vi sean bytte till tåg som sen skulle raka vägen till göteborg. Man såg många som skulle på samma konsert som oss:) 12.00 var vi framme i göteborg.
Vi tog oss först ut till askim camping där vi hyrt en stuga över natten med utsikt över havet. Sen gjorde vi oss iordning och åkte in till stan igen för att äta lite god mat och dricka någon cider eller öl innan konserten.
Tyckte jag kollat vädret innan och att det skulle vara ok men söndag regna det i gbg.
När det började dra ihop sig lite inför konserten så går vi dit för att möta upp min syster lottas kompis magnus som skulle gå med oss. Vi hade ju biljetter till gold circle alltså längst fram och när vi ksulle in så kom jag ju på att man kanske inte får ha med sig sitt parply in på arenan. Det regna och man ville ju inte bli helt blöt så vi var tvugn att köpa ponchos och jag fick lämna in mitt paraply på värdeförvaring och då passa jag på att lämna in min kamera oxå jag fega ur men min syster hade ju sin med sig så vi behövde ju bara en iaf. Sen gick vi in och va tur vi hade såna där på oss för det var riktiga regnskurar mellan varven. Men kändes mycket mäktigt att gå förbi alla som int efick stå längst fram:)
Dj:en paul haukland spelade och det var väl helt ok endel stod och dansade.
Ungefär 22.00 går madonna på...ohhhhh like a virgin. Hon är såååå himla bra. Så fort hon gick på slutade det regna så det va tur det och alla stod och hoppade och dansade under konserten. Visst jag är lite kort men man såg ju lit eiaf av henne och speciellt när hon gick ut på scenen i mitten.Bilder kommer senare för det ligger ju på lottas kamera.
Lite konstigt slut men jag tycker iaf konserten var mycket bra och alla var gulliga i sina ponchos:D Fullsatt ullevi, mäktigt.

Efter konserten va slut skulle jag hämta ut kameran och paraplyet men guuuuuud vilken tid det tog. Dom hade ingen strukturerad kö alls och alla skulle dit sammtidigt så vi stog säkert en timme,kön rörde sig knappt. Men efter så hittade vi en taxi direkt och åkte till campingen och somna på en gång efter mycket trött aben och ryggar.

Måndag: Vi gick upp 8.00 för att försöka oss på ett bad i havet men gav upp fort för det gick inte där. Vi åt frukost och städade stugan för att åka in till stan. Vi mötte upp magnus igen för att gå på unerviseum. Det va lite spännande att gå där.

 Efter det tänkte vi gå till liseberg men ångra oss när vi såg kön. Vi åkte istället in till centrum och åt och sen som efterrätt jätte god glass:)
Vi försökte hinna med så mycket som möjligt och tyckte vi hann med bra ändå. Efter det tog vi spårvagn för att träffa upp magnus igen då han hämtat bil för vi åkte med honom hem.
Vi åkte från göteborg 15.00. Alltså hann vi med göteborg på 27 timmar.

Det vi lärt oss under resan i göteborg:

  • Göteborgare är mycket hjälpsamma och trevliga
  • Läsa busstidstabeller i gbg
  • taxichaförer har inte koll på gbg´s busshållsplatser:)men trevliga
  • man måste plinga på spårvagenen för att gå av vid hållplats annars missar man den
  • Sen att lotta suttit i fontänen en gång i tiden med en kille hon inte kommer ihåg vad han heter men som var lik en erik hon var kär i och dom åt pizza där. :)



Ja det har varit en mycket lärorik tripp:) Sen åkte vi hem
Som sagt madonna bilder komemr nog lite senare.

Ha det så bra alla..kram*


Jag kom in på programmet beteendevetenskap :D

Jaaaa inatt kom äntligen andra antagningsbeskedet. Jag är nu antagen till eskilstuna men det coola är att jag är reserv 1 till västerås så jag lär ju komma in där istället...frågan är bara om jag måste vänta tills efter uppropet innan jag får komma dit till västerås. Jag får vänta och se om dom hör av sig något:) Men skönt att iaf veta att man nu är inne. Jippie jag kommer bli fattig student.
Min kille vet inget om att jag kommit in än. Vill så gäran bara ringa och berätta men han har en period nu då han behöver vara helt själv och avstånd så jag tänker inte höra av mig på ett bra tag. Han får säga till när han är klar med sitt och så får vi se om han är intresserad av att veta hur det går i mitt liv. Men visst vill man ju berätta för den man tycker om. Så istället har jag smsat alla mina kära för att berätta den roliga nyheten.


Lina bjöd mig på hennes dotter Nellys 2 års kalas i aug:D Är väl på morgoenn lite bara men jag blev iaf jätte glad för är trevligt att hälsa på dom. Gör jag så gärna och få leka med barnen:)


Färgade håret choklad brunt i måndags och det blev jag nöjd med så det är fint både till madonna och skol starten.


Nä nu ska jag sova så man orkar träna imorrn. Äntligen sista dagen på heltiden..jippie

1 vecka kvar till madonna!!

Nu är det äntligen bara en vecka kvar på heltiden. Denna vecka gick fort tycker jag och jag hade en hel helg ledig.


Lördag: Jag köpte mig en sy maskin eftersom jag har så korta ben så är alla byxor jag köper för långa i benen men nu kan jag fixa det så jag har sytt och sytt så nu har ajg en mass abyxor jag kan börja använda:D
Sen köpte jag även ett strykjärn. Så jag har städat och sytt på lördagen. Ville först gå ut för jag behövde se lite människor så jag drack en vinare för att senare möta kerstin på stan men det blev senare än jag hade tänkt mig så jag hann bli trött på den stunden så jag orkade inte ut utan stanna hemma och la mig och sov. Det va faktiskt skönt.



Söndag: Vaknade pigg och ville städa. Tvättade fönster och grejja. Men det första ajg gjorde var att sätta mig på balkongen med kaffet i solen och bara njuta av livet. Sen efter städningen solade jag någon timme på balkongen. När jag satte mig i soffan för att slappa så ringde dom från jobebt och behövde en IRM operatör så jag ställde upp å drog dit. Gjorde inget för jag hade inte så mycket annat för mig och det är jätte bra pengar nu när jag jobbar heltid.


En vecka kvar tills jag ska på madonna konserten..ohhh...har knappt hunnit fatta än..spännande. Sen väntar jag nervöst på antagningsbesked 2 som ska komma i veckan.
Lovar att skriva när jag kommer in:P

kram

RSS 2.0