Flyttar 28 Nov!!!

Lite hopp emellan då jag skriver men här kommer lite uppdatering.

Högskoleprovet gick åt helvete..klarar ju inte en sån press på mig som jag hade så jag är jätte besviken på mig själv men är bara att göra om ännu en gång och träna ännu mer till det.


Den helgen tröst shoppade jag även en lägenhet:P nä men råka prata med en arbetskamrat som skulle sälja sin lägenhet och det visade sig att hon bodde just på samma länga där jag kollat lägenhet tidigare och som jag verklgien älskade. Så jag flyttar in nu redan den 28 nov:) här går det fort. Nu packar jag för fullt och ordnar med papper och telefonsamtal så är lite att göra såhär innan dec.
Kom lite spöken och hälsade på på halloween:) några av mina småsyskon och deras kompisar

Igår ramla jag med min cykel eller kanske ska säga halka. Va jätte halt och jag råka cykla lite för fort. Fick ont på sidan av benet och armen som jag tog emot mig med. Men trodde inte det va så farligt men när jag åkte till gymmet idag för att träna så upptäckte jag att axeln gjorde väldigt ont så va tyvärr bara att åka hem igen för gick inte att träna. Fan.


Idag är jag barnvakt till min lillebror marcus för mina föräldrar ska på begravning tidigt imorrn så han sover hos mig till i morgon. Så idag ahr vi kollat film och ätit lite chips men nu sover han. Imorrn ska jag packa lite och baka lite tänkte jag.


Nästa helg åker jag och sanna iväg på post simmet och det ska bli både kul och skönt att komma ifrån lite och göra något annat.


Håller tummarna för dig erik idag att det gick bra för dig på provet.


Ha det så bra alla/KRAM




RSS 2.0