Midsommar!!

Så är det midsommar igen:) midsommarafton firade jag mer Erik. Vi åt god mat och körde lite guitarr hero vilket är kul:)vi tog det lugnt eftersom han också skulle jobba idag. Men jag känner verkligen att man måste inte festa för att ha trevligt utan jag hade jätte trevligt. Och tack erik för dom fina blommorna:)såhär mycket blommor har jag inte fått på flera år som jag fått på en vecka;)


Idag har ajg mest tagit det lugnt för att vila upp mig. Va ut och gick i skogen efter regnet vilket är heeeelt underbart. Ut och gick själv och det lukta så otroligt gott. Sen hade jag takida i öronen,försökte samla alla tankar lite. Hade det itne vart för mitt knä så had ejag kunnat va ute å gått i timmar. Sen är det ju nu ljust så länge.

Har plockat 7 sorters blommor som jag sen ska lägga under kudden för att drömma om min prins som väntar mig. Idag är den riktiga dagen för det.


Hoppas ni andra också har en fin midsommar. Imorgon ska jag nog också ut i naturen och gå,finns ju så mycket att fundera på i livet,man får liksom mer energi av naturen.

Ha det bäst..kram

Fyllt år!!

Lördags var det bröllops fest,grattis till dom och lycka till:)
Fotbollen faaaaan att vi förlora de va ju så nära...

Söndag fyllde jag 23 år..tack alla....

Allt gick bra...min tidsplanering var perfekt...och mat å fika blev bra....oj sessan är inte van med så mycket folk på en dag.
gjorde jag själv där på morgonen:),vart till och med två stycken:)
grattis till mig:)midsommar nästa

Sessan min älskade kisse!!!

Ja idag så steriliserade jag sessan. Gu va jobbigt det va å lämna min lilla tjej hos djurdoktorn. Men som tur var så är det en arbetskamrat som jobabr där oxå så känndes lite tryggare att lämna henne till någon man känner igen å vet är att lita på. Men allt gick bra och jag fick hämta henne tidigt...men jobbigt att åka till jobbet på eftermiddagen sen. Mina två systrar Jenny och lotta va kattvakt tills jag kom hem. Tack till dom
Och tack till Erik som skjudsade å hämta mig å sessan,väldigt snällt


Nu är det iaf helg men endel å göra...bröllops middag å fotboll i morgon å sen fyller man 23 år på söndag å då är det kalas för mina familjer så fullt upp hela dagen. Hihi ska försöka göra egen prinsesstårta:P jag kan berätta hur det gick sen:) om jag vågar så kanske en liten bild kommer upp,bara om jag är nöjd med den:)

Trevlig helg på er...kram*


1 aug hoppar jag fallskärm!!!

Läges rapport från helgen..

Torsdag kväll efter jobbet tog jag och min arbetskamrat emma en afterwork glass på mc donalds och tittade på dom fulla studenterna.:)

Fredag: Cykla ut på landet för att vara med min lillasyster och bada och sola. Jag sminkade henne för hon ville ha lite bilder vid vattnet,blev jätte fint.
en av många bilder:)
Cykla hem från landet oxå så blev bra träning. Från stan är det 1,5 mil ut men på dit vägen så cykla ajg först till ikea som ligger på andra sidan stan så ja både sol och träning. Men vi hade kul. Man va helt slut efter.
5 tutningar på vägen hem och 2 vinkningar

Lördag: Cykla ut på landet igen å tog 1 timme bara tycker jag va bra gjort i värme och blåst. Men fick iaf skjuds hem sen. Trevligt att vara där och hälsa på ibland.
2 vinkningar på vägen dit...gu har folk aldrig sätt cyklister på den vägen.
Sen utgång på kvällen till bartömningen på konrad. Det va kul

Söndag: Lugn dag,väldigt varmt....
haha skratta inte:P

Ha det bäst*

Lite om helgen!!

Så då har jag nu vart i Linköping i helgen. Underbart väder och trevligt att träffa olof igen. Fast fan ska amn va fin får man lida piin...gu vad ont jag hade i fötterna efter skorna jag hade på mig,hehe inte dom bästa skor att gå omkring med men fina är dom:P
Jag tyckte vi hade det trevligt,satt ute på gården i det underbara vädre och åt och drack en öl,det är somamr det. Sen för första gången så smakade jag på rödvin och verkligen försökte känna efter hur det smaka och det var faktiskt helt ok. Inget man direkt orkar dricka mycket av men det va gott. Öj börjar jag bli gammal nu när jag börjar gilla rödvin.
sen åt vi frukost på ett jätte mysigt ute kaffe på söndag morgon.precis sådär lagom varmt. Nu har jag även förstått tjusningen med att sitta på fik. Även om det är jävligt dyrt men någon gång måste man ju.
Tog lite kort som blev jätte fina..tog även lite kort från tåget:)
vackert vackert....ska försöka ta mycket bilder i sommar.Snart är det ju även midsommar så man kanske borde se vad amn ska göra då.

Träna träna det går bra och känns så himla härligt men det tar upp endel tid på dagen så man känner sig lite små stressad men tur att veckorna går så himla fort så det snart är helg igen. Och nu börjar ju snart fotbollen oxå så hoppas man kommer kunna s e någon match iaf eftersom man jobbar kväll.

Snart fyller jag år oxå så nu har ajg gjort mina inbjudningskort till mina familjer,är bara dom jag bryr mig om att bjuda när ajg fyller år för så viktigt är det inte.

Ha det så bra där ute*

RSS 2.0