Dag 29/60 :)

Hallå!!

Nu har jag inte skrivit på ett tag fast trodde nästan jag skrivit några gånger till sen jag började med schemat jag går efter med kosten och träningen men det hade jag inte.

Ja då för dom som är intresserad över hur det går så ska jag berätta.
Påsken var ju här,när jag bestämde mig för att köra på detta så glömde jag ju bort att påsken va då det säljs MASSOR av godis och det va en vecka efter jag börjat så då fanns abstinensen ganska kraftigt. MEN jag lyckades faktiskt tacka nej till allt godis och köpte inget själv. Känner mig sååå duktig.
Åkte ut på landet då till mina syskon för att äta lite påskmiddag men dom va snälla och ställde undan allt godis tills jag åkt hem:)



FATTA idag har jag varit utan godis i 1 månad:D
Men lite fuskande blev det i helgen nu. Jag har varit ganska ordäntlig på att äta bättre mat men i lördags var jag med erik och var ju underbart väder så vi gjorde lite egna tequila sunrise:)sen åt vi tacos och grillade lite,va jätte gott. Och då blev det faktiskt lite juice och potatissallad så där fuska jag men annars har jag iaf inte ätit godis utan vi fick jordgubbar och nötter.


Nästa måndag är det metallica :D :D :D jaaaaa...kul. Vi har kommit på hur vi ska göra. När erik och hans bror skulle gå förra gången då den ställdes in så va det en man i rullstol som tyckte han skulle få stå längst fram bara för att han hade rullstol,inget illa om dom som gör det men va fan när man går på konsert kan iaf inte jag släppa fram någon framför mig spelar ingen roll vad för problem personen har,eller ja kanske om någon svimmat. Men så vi kanske ska fixa en rullstol så sitter eriks bror i den och vi är hjälp personer till honom då får vi komma längst fram:) smart va;)
Ska försöka få med mig min digital kamera och ska berätta vat jag tänkt gömma den:) så berättar sen efter konserten.


Nu är våren här och det är helt underbart. Allt slår ut
 


Jag har även paxat en lite kattunge som ska heta tussan den grå:) mamman heter sessan och den var så söt så jag va tvungen att ta henne. Så får hämta henne i juni någon gång:) hon bor i malung så får åka en bit för att hämta henne men det är det nog värt.
lilla tussan Född 4 april

Berättar mer senare.

Kram alla*

RSS 2.0