Äntligen lön!!

Ja va skönt äntligen var det lön dax. Fick jätte fin lön så jag har till och med råd med alla räkningar utan att ta av spar pengarna så det var bättre än väntat.

Jag har ju tyvärr varit lite sjuk här i veckan men jobbat ändå.


Fredag: Jobbade jag dag. Gick upp tidigt för att hinna gymma innan på jobbet. Mötet gick väl bra även fast alla inte var där helt själsligt.
Sen fikade jag på stan med min syster vilket är trevligt och vi pratade lite.
Skyndade mig hem för att sedan åka till mormor på 60 års kalas. Jag åkte dit och detta slog alla rekord sen tidigare. Jag kommer dit alla vuxna dricker (vilket jag biter ihop för att orka med)sen hinner jag vara där 20 min tills första bråket börjar. Denna gång var det min morbror som är störd och är dum mot min lillebror. Försöker bita ihop och vara stark inför barnen men gick inge bra så jag drog hem och va bara så himla ledsen att det alltid ska vara så. Sen blir jag ledsen oxå för att ungarna har inget val dom kan inte bara åka hem som jag kan,dom är tvugna att leva med detta. Jag hann inte ens fika.
Men fick iaf träffa erik efter och vi gjorde tacos och det var mysigt. När jag fått krama honom så kändes det iaf bättre. Men ja man får ju stå med endel i livet.

Lördag: Erik jobbade och jag skulle på kerstins fest. Jag åkte dit runt 8 och det var trevligt.
Paketen kerstin fick. Haha visst var det väl utsidan som räknades:) fina paket men va aknske inte lika stora saker i. Tycker det är så kul att slå in paket så kunde inte låta bli att köpa så jag fick slå in dom:P
Vart ingen utgång så jag gick hem runt 12 för jag var ju ändå fortfarande lite sjuk.

Söndag: Tog jag det bara lugnt och kollade på en harry potter film:)

Gjort en liten hemsida där kunde man lägga upp lite mer bilder ifall ni vill se www.nogg.se/fiafii

Ha det så bra alla*

Aldrig fått sån hög elräning i hela mitt liv!!!

Jadu nu börjar räkningarna komma och en liten chock fick man ju när första elräkningen komemr och jag öppnar det. Jag hade räknat med ca 750 kr eftersom jag precis flyttat så då lägger dom ju på 250 kr i flyttavgift. Men denna räkning låg på 950 kr :O  ..oj tänker jag det v aju lite över vad jag räknat med..men hmm jag har fått två el brev så jag öppnar det andra ...oj oj oj 860 kr ska betalas på den. Alltså sammanlagt 1800 kr ska jag betala.
Tydligen har man väl då betalat för lite i förra lägenheten som jag nu får eftersom jag flyttat..Sen har jag ju en gammal frys som säkert drar en massa och dator på ofta och tv. Men inte var det kul att få 2 på samma gång...Tur man jobbat extra i jul så man kommer ha råd.


Fick äntligen träffa min vicevärd idag och jag ska byta lås på lägenheten då en nyckel saknades när jag flytta in. Skönt att få det gjort. Sen fick jag inbetalningskort så jag kan få tillgång till gym,bastu och biljarden här i föreningen. Pengar pengar kostar allt men men sånt är livet ibland. Man ska tänka positivt att ajg iaf faktiskt har just dom pengarna så jag kan betala,hade ju varit värre annars.


Jippie min syster Jenny kanske ska följa med mig då jag gör tatueringen:) skulle vara jätte trevligt och lite kul då det är ju hon som ritat den. Hoppas hoppas.


Fick ont i halsen igår och idag gör det jätte ont så har tagit det lite lugnt och försökt vila lite men va tvungen att jobba för man har ju inte råd att va sjuk men det ordnar sig säkert. En kväll till att jobba sen får jag ha hälsomöte på dagtid på fredagen så det är skönt.

Sov gott alla nu ska ajg sova gott:)
Kram*

Försöker hitta balansen!

Ja ibland har man lite depp perioder och nu har jag haft en sån men försöker ta mig ur den:)

Helgen har varit lugn.

Fredag: Jobbade,sen inget speciellt.

Lördag: Hälsade på mina föräldrar. Sen efter det träffade jag erik och vi tog det lugnt och låg bara och kollade på tv,åt nötter:) Glad att han hann med att träffa mig och är trevligt att bara ta det lugnt också.

Söndag: Erik hem och för en gång skull så skulle han inte upp tidigt för att åka till jobbet ,yey. Men sen jobbade jag extra så därför va det skönt att lördagen var så lugn.


Nästa helg fyller mormor 60 år och kerstin 27 år(min arbetskamrat) så då blir det lite kalas.


Hehe min mamma gav mig lite saker hon sparat sen vi var små,tänk att det kan betyda så mycket. Trodde jag inte hon hade gjort men där ser man va fel man kan ha ibland.


Inget gotland..suck..jaja jag får drömma vidare om det. Lite svårt när jag måste bestämma min semester nu och erik får ju inte veta förens några veckor inann bara...så man får väl se vad vi får hitta på. Kanske blir någon weekend någon stans då han har några dagar ledigt om det nu passar in med när jag är det. Man kan inte få allt här i livet.

Ny vecka nya möjligheter. Hoppas på att den blir bra även om det är veckan före lön. Ska bli spännande sen och se hur mycket man får efter jul å allt.

Ha det bra alla.

PS. Hej thea! Ja du har ju haft lite fullt upp den senaste tiden:) så är väl därför du inte fått veta så mycket:P Hoppas du och barnen mår bra iaf DS.

KRAM

Tatuera mig 6/2-2009

Jippie jag ska tatuera mig igen:) Fredagen 6/2 och det ska bli så kul så kul,äntligen.
Det är min syster Jenny som gjort den. Den blir nog svart vit men blir nog fint. Den ska sitta långsidan under armen närma revbenen så det kommer säkert kunna göra väldigt ont. Men vad är inte livet utan lite smärta:) älskar iaf den bilden.

Fick papper om att köpa ut mitt hempc paket från jobbet och det tänkte jag väl göra men det kommer gå på några tusen men då är jag iaf klar med den sen. Så blir skönt när det är borta.

Prisutdelning idag för avslutad klassiker i år..jippie..började räkna och jag tror detta faktiskt va mitt tredje avslutade..guuu vad tiden går fort alltså. Detta år fick vi en mp3 spelare och förra året fick vi en pulsklocka och bör bollklassikern då en stegräknare. Lite kul med sakerna. Detta år vill jag iaf åka på kubben då den är i eskilstuna så hoppas på att få med sanna och så vill man ju klä ut sig till någe bra:)

Vill vill verkligen boka den där stugan på gotland...håller tummarna på att Erik vill åka med mig. Har ju redan fått papprena för när man vill ha semester och stuga måste man boka tidigt om man vill ha någon. Ni kommer nog höra om jag får åka:P

Just jag glömde ju visa mitt fina pepparkaks hus jag stressa ihop till denna jul.

Nu måste man sova så man orkar upp och träna imorrn.

Sov gott..kram*

Gott nytt år!!



Nu är jag här igen :) Haft så mycket att göra med flytt,jultrafiken på jobbet och livet. Och vissa verkar ju vilja att jag uppdaterar denna :P


Flytten:

28 Nov 2008 så flyttade jag in i min köpta lägenhet. Min planering av inflyttningsdagen var ok men tyvärr så var den person jag köpte den av inte lika bra på planering så mina planer gick inte direkt som dom skulle men nu har jag iaf kommit iordning lite Före  Efter
Min andra pappa tapetserade åt mig och det blev så mycket bättre än innan så nu är det mycket skönare här hemma:)


Min andra pappa fyllde 60 år så jag bakde lite åt honom.

Julen är även ut dansad. Brukar gilla julen men nu har det vart så mycket med flytten så hann inte njuta så mycket tyvärr.

                                                                 
Vart en liten gran men den var fin iaf.

Julafton: Firade med familjen och det var jätte trevligt. Man uppskattar allt så mycket mer när man bor själv och inte ses alla lika mycket. Fick mycket trevliga saker : kudde till badet, dusch draperi, abba singstar,frukt skål,tränings allmenacka.
Tyvärr så va jag så trött efter allt jobbade innan julen så jag va jätte trött och åkte hem ganska så tidigt. Men min syster Jenny och jag fortsatte iaf vår nya tradiotion med att hon sover hos mig dagen för dopparedag och så åker vi tillsammans hem på julafton. Var mycket trevligt även om jag va trött då oxå.


Nyår: Firade med Erik (nu min pojkvän:D)och hans bror johan. Vi drack lite mousserat vin,cider och åt god potatisgratäng med kassler. Sen spelade vi spel och det var väldigt trevligt. Innan 12 gick vi ut och fjuttade iväg några små saker och kollade alla andra galningar som föröskte skjuta. Vi gick sedan in igen efter 12 slaget och lyssnade på musik sen la vi oss. En lyckad kväll,rolig men ändå ganska lugn.
Dagen efter tog vi det lugnt och kollade på det okända hela dagen:P . Blev lite god pizza oxå.

Träningen: Efter att jag ramla med cykeln fick jag ont i ryggen som jag haft förut oxå och eftersom jag hade flytten och så mycket att göra så gick det inte över så tränade inte på hela dec och känner fortfarande lite i ryggen men nu börjar det iaf bli lite bättre så nu kör jag på för fullt igen. Jag ska nu i vår experementera lite med min kropp.
Har köpt ett pulver paket från gymgrossisten så jag ska bli lite större och mer muskler så får se hur det går.
så än så länge så går träningen bra igen men man får vara försiktig med både rygg och knä.


Planer i år:
  • Högskoleprov
  • Konditionstest
  • Fyller 24 år
  • Kanske gotland mer erik :D på semestern (skulle vara en dröm som blev sann)
  • Börja plugga (vill iaf det)
  • Bli starkare :D


Ja man får se vad som händer,man får ta en dag i taget med allt.
Ska försöka bli bättre på skrivandet eftersom någon faktiskt verkar läsa :P

Ha det bra och som sagt gott nytt år på er alla..

KRAM*

RSS 2.0