Helgen på gymmet:)

Ännu en helg förbi..tiden går så fort..snart kryssning:)

Fredag: Gjorde pizza med Erik innan jag skulle jobba och innan han åkte till sitt jobb. Vart mycket gott och mina arbetskamrater tror jag va lite avundsjuka när jag tog med mig det till matlåda:P
Sen jobbade jag hela kvällen men den var ganska lugnt så det va skönt...fick lite tips på kreatin av en arbetskamrat som är duktig på träning och sånt. Tycker det verkar svårt men jag vill lära mig mer.

Lördag: Var ute och gick med sanna på en morgonpromenad inann frukost. Sen åkte jag till gymmet för att ta igen en dag jag missade och solade lite. Helt underbart att gymma en lördag då man var helt ensam och ingen stress. Började att göra dammsugare men gjorde inte klart dom helt för det vart så sent.

Söndag: Ut på morgon promenad igen fast själv. Helt underbart väder var det ju iaf i helgen också.

Sen åkte jag till gymmet för att träna kondition. Skönt skönt att träna. Har kollat mer på olika pulver för träning så man kanske kan bli lite starkare och få lite mer muskler.
Sen blev jag klar med dammsugarna och dom blev väldigt goda:)


Får se hur träning och allt går denna vecka men hoppas det ska gå bra. Ha det så bra alla*

Sökt skydd mot olyckor igen:)

Ja nu har jag skickat in papprena till antagningen för skydd mot olyckor,lite nervöst varje gång. Bara högskoleprovet kvar som det måste gå bra på. Spännande.

Fick lite bakläxa av killarna som var hos mig för att fixa fläkt ventiler och badrummet,jag vet väl inte hur ofta man måste göra rent fläktenovanför spisen..haha han sa att amn skulle kunna se igenom den...hmmm gick inte så bra hos mig. Men jag har alltså bott själv i ca 4,5 år men ingen har berättat för mig att man ska göra rent den ca 1 gång i månaden. Hur ska man då veta. Finns många saker som man säkert borde städa och göra rent oftare i lägenheten men som inte blir gjort för att man inte riktigt vet om hur man gör eller ATT man ska göra det.

Stor handlade idag så jag känner mig duktig för jag cykla iväg till och med två gånger. Först till ica maxi och sen till willys.

Underbart väder har det varit dom här dagarna,riktigt höst väder. Synd att dom säger att det ska bli dåligt till helgen för hade vart skönt att gå ute i skogen.



Ja då är det fredag imorrn,får se vad man ska hitta på i helgen. Ska nog förslöka plugga lite till HP provet.

Ha det så bra,tack och hej leverpastej // Fi*

Kulturnatten denna helg!!

Så har kulturnatten vart. Brukar aldrig gå ner på den för den kultur dom brukar visa är inte riktigt min grej men detta år gick jag lite med min syster som är mer för sånt.


Måste sätt lite udda ut vårt lilla gäng som gick...först jag sminkad och tillpiffad,sen min syster i en gotarklänning och kappa,hennes kompis mer vardagsstil och deras kompis i en svart kappa med krokar och kängor. Hehe..

vi va upp till slottet för att kolla lite min syster gilalr det stället.


Jag passa på att testa att stå modell..hehe dom sökte till span så jag fotograferades och så får man väl se:P haha


Annars har jag tagit det ganska lugnt hela helgen. Vart ute och gått lite i skogen och fotograferat svamp,vart fina bilder. Imorrn är det måndag igen och då tänkte jag komma igång med träningen helt för har mjukstartat lite då jag inte va helt frisk men nu känner jag mig nästan helt frisk så då blir det mer konditions träning oxå.

Hoppas ni oxå haft det bra..kram// Fii*

Tränar igen:D

Jaaaa träningen är igång igen:) skönt skönt..och igår klara jag biceps med hantel på 9 kg :) jag är nöjd bara 6 kg kvar:P

Igår bokade vi resa till Malmö. Vi ska åka i nov på post simmet som hålls i Malmö i år. Så vi är lediga på den fredagen och så åker vi tidigt på morgonen så vi hinner vara lite i malmö. Ska bli kul,åker med sanna som vanligt:)

Hälso möte imorrn så jobbar dag vilket är hur skönt som hellst:) får en riktig helg:)

vi hörs och ha det så bra:)

Majskolvs plockning!

Ja idag har jag varit iväg med gittan och min syster jenny och plockat majskolv. Hmm ja jenny satt i bilen. Det va trevligt så kan man frysa in lite sen. Vi åt det till lunch och det var verkligen sååå gott med smör och salt:)



Sen plockade vi äpplen och gjorde äppelpaj...mmm...gott... Fick med mig en paj hem som jag ska frysa in tänkte jag.

Färgade min systers hår också när jag ändå va ute på landet så man har gjort lite idag.

Tog även ut min bärbara dit för att testa mitt mobilabredband...va lite strul i början men sen fungerade det som hemma..härligt.



Ha det bra alla

Man har varit sjuk:(

Jag fick gå hem från jobbet i onsdags:(för mådde inge bra...så då passade jag på att va hemma och vila upp mig torsdag och fredag vilket verkligen behövdes. Så man har sovit bort en massa dagar så nu börjar man bli lite piggare.

Fredagen: Åkte ut på landet för att fika lite i solen och få lite frisk luft eftersom jag varit inne mycket nu när jag va sjuk..men sen va det bara hem och sova efter det eftersom man inte är fullt frisk än. Men fick med mig lite goa äpplen hem.


Lördagen: Idag har jag först tagit det lugnt men sen fick jag hjälpa classe lite med hans kök,så duktiga vi va...men blev ganska trött så är fortfarande inte helt frisk men är iaf mycket bättre än tidigare så får fortsätta vila upp mig imorrn.


Ätit lite tacos med erik oxå,va trevligt. Skönt å slippa anstränga sig någe med honom. Vi kanske skulle göra lite pizza nästa vecka,hehe och dricka vin men man får väl se.

Mitt lilla monster,här e hon..även fast jag är sjuk så vill hon bråka lite med mig:)


Könt å börja träna igen sen när man blir frisk,saknar träningen..

ha det så bra så hörs vi:)

Dagens I-lands problem!!

Idag hade jag ny jobb-tröja på jobbet och ingen la märke till det...ÖJ ÖJ... illa va:)

Hej hopp!! Posttrampet avklarat!

Jaha då har jag posttrampet avklarat då. Det gick fint men synd att vädret inte direkt var det bästa vi som hade beställt fint väder.
Jag var på lögarängen från 10-17 på lördagen för att hjälpa till,det var kallt. Sen fick jag skynda hem för att byta om och sen börja festa. Jag och sanna åkte ner tillsammans till stadshotellet där vi åt middag och festade det var kul. Men fick lite ont i fötterna pågrund av mina skor. Men ska man vara fin får man lida piin:)

Sen på söndagen var jag och Erik ute i skogen och plocka svamp:) det va kul men en massa mygg tyvärr. Men man borde vara ute i skogen mer,är fridfullt.
kolla så fina vi hitta:)  kunde man äta domhär?:P så röda och fina:)


Ja då är det kryssningen bara jag har i sikte. Nu ska ajg vila upp mig ett tag för har lite ont i halsen,kan vara från i lördags då jag stod ute i kylan hela dagen eller kanske när vi var i skogen.

Här är mina mockarutor som jag bakade förra veckan:)

Tack alla som hjälpte till att göra posttrampet bra:) hehe och jag skulle visst hälsa dig Håkan speciellt:P får se om du hittar mig här i blogg världen:P

Ha det så gott alla// Kram*

RSS 2.0