Nu är tussan hämtad!!:D

Ja igår var det då dags att hämta tussan i Malung.
Erik var snäll och följde med mig. Vi startade 8 på morgonen med att åka och köpa en bukett blommor till min foster mamma gittan för hon va så snäll att låna ut bilen till mig och så var det ju morsdag.
Sen åkte vi med eriks bil ut på landet och ställde den där och tog gittans bil efter vi fått lite morgon kaffe i solen.

Jag hade förberätt med att ha med lite mat,en sallad med kyckling och en massa gott i som man äter kall. Vi fick tips om ett jätte gott kaffé efter vägen till Malung. Det låg i vansbro så vi passade på att stanna där och fika och gå på toa för är ju svårt att bara stanna å kissa när man åker sådär långt.
fin morsdag prinsesstårta fick vi en del av. Jag hade med mig min lilla plånbok med fullt av guldtior för det är sånthär dom ska gå till på semester. Lite extra trevliga saker:).

Sen åkte vi vidare men när vi kommer till malung så tappar vi bort oss för kartan jag skrivit ut visade inge bra när man väl kom in i Malung hur man då skulle åka och när vi försökte ringa dom som vi ksulle till då svarade han inte. Men vi fick hjälpa av eriks bror som kunde kolla karta hemma och hjälpte oss rätt. Tack till det.
När vi väl var framme då svarade han som vi skulle till.
Vi möter först mamma sessan och det ligger en död fågel framför dörren. När vi kommer in så berättar han att för ca 30 min sen var dom och hämtade tussans bröder så hon var lite rädd och låg under soffan. Vi fick trixa lite för att få fram henne och erik lyckades:) sen åkte vi hem igen. Hon var jätte tyst hela vägen men var lite rädd så hon låg under filten jag hade med mig. Vi stannde till på en rast plats vid vattnet för att äta maten innan vi fortsatte vidare.

På hemvägen stannade vi till en snabbis i vansbro igen och köpte lite godis och som vi åt på vägen. Fanns mycket olika sorter att välja på.
Jag körde hela vägen:)första gågnen jag kör så långt. Men allt gick bra och så åkte vi ut på landet förbi skultuna och kom bakvägen. Visade tussan när vi var framme och dom tyckte hon var så söt. Sen lämnade vi gittans bil och åkte hem med eriks igen. Han följde med upp för att se hur det gick med sessan och tussan men tussan va rädd så hon låg i lådan ett tag och när erik åkte igen då vågade hon sig fram. Det har gått bra men sessan fräser åt henne och gillar det inte alls att det kommit en till katt men är ju inte så konstigt hon ger sig nog snart.
Tussan springer omkring och leker en massa. Hon piper lite emn är väl inte heller så konstigt. Hoppas det kommer gå bra iaf men är lite orolig hur det kommer gå när jag jobbar.
Sessan smyger efter tussan hela tiden så hon har koll på henne men jag försöker iaf gos med båda så gott det går.
Första mötet mellan sessan och tussan.


Sista veckan innan min semester iaf:)så skönt och då beställer jag fint väder dom veckorna:)

Ha det bra alla så berättar ajg mer om hur det går med kissarna.

kram*

RSS 2.0