Konditionstest 27/3 i sala!

Ja då var det dags igen för konditions test igen i sala för att jag ska kunna söka in till brand. Passade på eftersom jag tagit ledigt den dagen då högskoleprovet är dagen efter och ville få sova ut ordäntligt innan så då gör jag testet så lär jag vara trött på kvällen sen:) spännande,så nu blir det att köra på med konditionen lite mer här denna månad.

Riktigt längtar efter då jag ska börja med gainer igen för det gav verklgien styrka..vill få större muskler:)


Alla hjärtans dag... ja det blev lite mysigt iaf..tänkte ha en mysig dejt med sessan med lite god mat,godis och mossuerat vin..fast vi fick sällis av killen för han ville träffas å prata..kanske är dum som går på det men han får en chans till iaf för han vill verklgien inte sluta att träffa mig. Låter det vara så ett tag för att se hur allt blir,han lär få jobba på det. Så antar att då var man väl inte singel iaf då...gu vilket upp å ner hela tiden...

köpt ny mobiltelefon:) så fin så fin och den verkar vara bra...är ju samma märke som tidigare(sony eriksson) så är inte så stor omställning.


Sen har ajg kollat in gymmet som tillhör föreningen där jag bor. Inte alls stort men skönt att det iaf finns crosstrainer så man bara kan gå över å träna lite för sig själv för man kan till och med låsa om sig:) sen finns det bastu och dusch i samma lokal.

får se till och ta dit min syster någon gång antingen för att träna elelr för att basta för det gillar vi:) sen ska det ju finnas biljardbord oxå men så långt har jag inte hunnit med att kolla upp.

jaha då ska amn snart till jobbet igen...blää... idag hade jag velat vara hemma..men men

ha det så bra alla...kram*

Då var man singel igen då!!

MM så blev man singel igen då...
En del av mig känner guud vilket lättnad för orkade inte detta längre. Tycker om honom jätte mycket men började tröttna och jag vill ha en kille som faktiskt tycker om mig och visar det...
Kommer sakna honom sååå mycket för jag bryr mig om honom så mycket...men men
Jag tror på att man kan träffa den "rätta" fast fel tid och därför kan det inte bli något och jag tror han va sån.
Jag tar med mig erfarenheten av det och går vidare.
Men älskar iaf honom och vill honom det bästa i livet.
Im singel but not alone..


Just ja jag glömde skriva om tisdag kväll när jag cykla hem från jobbet så känner jag färg doft å så cyklar jag ner för en nedförsbacke och ser in i tunneln nedanför då står det 3 maskerade kilalr å klottrar...ahhh
Först fick jag lite panik över vad ajg skulle göra. Men ringde iaf polisen när jag kom hem. Så det var den dagens gärning:P


tack å hej

JAAA vi fick madonna biljetter längst fram:)!!!!

Det lönar sig. Vi gick upp halv 7 för att göra oss iordning för kön till madonna biljetterna. När jag vakna så tittade jag ut och där satt en kille vid dörren.
Tydligen kom den första kl 6 och sen kom några runt 7.
Vi vågade inte släppa in dom för släpper man in en så kanske man måste släppa in alla så vi väntade tills dom från ticnet kom och då blev alla insläppta att sitta inne och vänta iaf. Dom va till och med snälla och bjöd på kaffe:)Allt sköttes jätte bra och vi var först:)
Det var väldigt nervöst för man vet ju verklgien inte hur det skulle gå. 
5 min före 9 släpptes vi in och bilade kö i den ordning vi kommit dit. Allt gick fort och vi fick våra biljetter längst fram i gold circle :D helt underbart. Alla vi som var där fick de biljetter vi ville. jippie jippie såååå kul.

19 år sen hon var här sist..hihi...skönt att veta att man står längst fram.

 Där sov jag:)

Ledsen för alla som inte fick biljetter då kostar dom tyvärr lite mer.

Vi hörs..kram*

Köar för madonna biljetter!!

Ja då sitter man här då och köar för madonna biljetter.

Jag och min syster sover på hennes jobb som ligger precis brevid ticknet så vi är först och kan få biljetter imorrn:)

vi har våra sovsäckar och är först...ingen annan är här klockan är nu 21.43 och vi är ensamma..haha man bara måste se madonna. Så nu ska vi dricka lite te och kolla på film på datorn jag tagit med mig sen ska vi sova och vara berädda på biljetterna imorrn. Det väntas bli en bra kö imorrn men är väl bara vi som är galna och är här denna tid...visst kanske är lite kallt för folk som hade varit tvugna att sova ute men vi kan ju inte råför att min syster jobbar här..vi har ju iaf varit rättvis och är här först så det tycker jag är rätt. Vi ska stå först imorrn...jippie...

lycka till ni andra med era biljetter.

Bilder kommer imorrn:) på oss i sovsäckarna nedanför biljettkassan:P

jag vet vi är lite galna men det är kul :) man blir nog aldrig för gammal för sånt:)

hej svejs/// KRAM

Tatueringen gjord!!

Senaste veckan har man fortfarande kännt sig lite små sjuk men nu börjar det äntligen gå över till det normala.

Fredag: Äntligen har jag gjort min tatuering. Trodde den skulle bli mindre men är jätte glad för storleken och det priset. Jag är jätte nöjd med den men det kändes.
Stället den sitter på vill jag nog lova är ett av de kännsligaste att göra en tatuering på. 1 timme av smärta men 1 timme av njutning för allt gjorde inte ont. Men 2 timmar tog det och den kosta 3000 kr. Kändes som han stack en kniv i sidan på mig och drog. Låg och spännde mig nästan 2 timmar och fick ligga på sidan på bordet med armarna ovanför huvudet så när han var klar så fick man sitta på kanten först så man inte svimma.
Va Johan på magic lines i västerås som gjorde den. Min syster kom precis när jag var klar för att se den eftersom det är hon som gjort bilden från börjat och johan ändrat lite små saker.
Tårarna rann säkert 10 min efter för allt släppte när man började slappna av.
Vi gick och fikade lite och sen gick jag till min storasyster lotta för att visa och vi prata om att vi ska försöka få tag i biljetter till madonna konserten i göteborg 9 Aug:) dom släpps på måndag så hopas verkligen vi får tag på några.
6/2-2009

Men efter jag kommit hem från stan började jag frysa och låg å skaka av kyla,men gick till jobbet iaf och en annan från jobbet hade tatuerat sig tiden efter mig och han mådde oxå lite sådär. Jag försökte verkligen orka vara kvar men kunde knappt lyfta saker på jobbet för det gjorde ont och sen började jag svättas och kändes som feber så jag gick hem efter ungefär halva kvällen. Åkte till erik för han är inte fullt frisk fortfarande och skulle jobba idag tidigt så vi la oss direkt för att sova.

Lördag:
Idag känner jag mig inte febrig iaf men har fortfarande lite ont så kvällen blir lugn och nu är det att smörja in tatueringen. Ska kolla på tv och äta lite gott med sessan. Filosoferar gör jag väl som vanligt och försöker tänka på vad jag vill med livet.

Ha det så bra alla// KRAM*

RSS 2.0