På söndag hämtar jag lilla tussan!:D

Ja då var det dags då på Söndag åker jag till Malung för att hämta hem lilla tussan. Ja jag vet det är långt men trodde inte det va så långt från början utan upptäckte det när jag redan bestämt mig för att ta henne. Mamman heter ju också sessan så det passade perfekt.
Jag och erik ska åka dit,jag får låna gittans(min andra mamma)bil för att köra så blir långt det,ca 50 mil. Men vi får göra det som en liten utflykt med erik:)


Ja tyvärr blir det ingen utlandsresa för min del i sommar då:( men man får försöka ha det trevligt här hemma i Sverige,blir ju inte bättre än man gör sig men lite ledsen och besviken är jag iaf. Men det viktiga är iaf att jag får träffa erik det är det som räknas för mig.
Fick träffa hans föräldrar i söndags för dom kom hem till honom på besök eftersom han har fyllt år förra veckan. Det va läskigt men det gick bra. Trodde aldrig jag skulle få träffa dom såhär tidigt så jag blev lite chockad men ändå glad att han ens frågade. I detta fall hade det räckt med tanken men nu blev det ju mer än så:),tycker verkligen om honom. Här är en bild på en förrätt han gjorde sist vi skulle grilla,blev mycket gott.:)



1,5 vecka kvar bara tills min semester. Har vecka :24,25,26 och det ska bli såååå skönt. Fast man känner sig ändå lite utvilad redan då man förra veckan va ledig både torsdag,fredag,lördag och söndag:)


Ska försöka få med erik på vårmarknaden på rocklunda på lördag,bara gå ett varv för han har aldrig varit på den tidigare. Berättar mer sen när katten är hämtad:)och då blir det nog en massa bilder oxå:)

Kram*

Ohhh metallica!!!

Idag är det en vecka sen vi var på metallica konserten i globen:) tog en vecka för mig att vila upp mig:P
Den va jätte trevlig. Jag åkte till sthlm själv med tåg och mötte upp erik och hans bror johan på stationen sen åkte vi till globen. Där satte vi oss på ett ställe och åt och drack lite inann det var dax.
Väl inne så kom jag längst fram fast erik och hans bror stod lite bakom. Man såg bra och jag fick några riktigt bra bilder:) 
Kameran gömde jag innanför min bh:) jo det är sant,har så små bröst så det såg inge konstigt ut. Så kameran i ena och mobilen i andra så det skulle se lite jämnare ut.

vi fick en fin t-tröja för att dom ställde in förra konserten.
Efter lite mer än halv akonsrten orkade jag inte stå längst fram längre för folk började trycka på från sidorna så då ställde jag mig längre bak med erik. Var så mysigt när nothing else matter spelades för då stod vi och kramades:)
Efter konserten åkte vi hem till eriks bror johan och vi sov där i södertälje.
Dagen efter hade jag så ont i rygg och nacke så jag kände att jag var tvungen att vara hemma från jobbet och vila upp mig men nu är det lugnt igen.

Toppen toppen. Erik är underbar och nu är vi ihop på riktigt så man tar en dag i taget och ser hur det går.

Kram på er alla*

RSS 2.0